søndag den 2. oktober 2011

Christianshavn og Roskilde.

Så er vi kommet hjem til flot sol og flot vejr. Dejligt.

Også dejligt at være kommet hjem til egne senge, om det så er i Roskilde eller på Christianshavn. Dejligt at kende den seng, der venter én.

Det har også været dejligt at opleve, at der er mange, der har fulgt vores færd på Via de la Plata.

Endnu en gang tak til de der fulgte os, og en særlig stor tak til de, der skrev kommentarer til os undervejs.

Turen i år HAR været hårdere end tidligere. Måske fordi vi er blevet 3 år ældre end sidste gang, måske fordi der var længere mellem "vandhullerne" (barerne og cafeerne) og overnatningsstederne og især måske fordi vi fik en så utrolig hård start med varmegrader over de 30-34.

Men det er nu dejligt - efter at have vandret fra øst til vest gennem Spanien - også at have gået fra syd til nord. Vi synes, vi kender dét land, og vi er virkelig blevet dybtfølt glade for Spanien. Vi holder af spanierne, som har været så fine og venlige og hjælpsomme overfor os, selvom vi sprogligt kommunikerer ret dårligt med dem. De fleste har ikke ladet sig gå på af vores ukyndighed, men har bare snakket videre, og en del forstår vi da efterhånden, især med gentagelserne ;-)

Vi kender skønheden i smukke landskaber i den tidlige morgensol, og vi kender stanken af gylle i den hede varme sent på eftermiddagen. Vi har set uendelige monotone landskaber og smukke gamle byer med fantastiske bygningsværker.

Vi har drukket den dejlige spanske rødvin og spist dejlige måltider med store overraskelser af velsmag og ind imellem lidt kedelige menu del diá.

Og vi holder af det hele!

Det er et skøn land at rejse i. Om vi kommer til at vandre der igen vil kun tiden vise.