søndag den 26. oktober 2014

Flere fotos fra vores vandringer

For snart mange år siden (vistnok 2006) forærede Kasper mig en hjemmeside i julegave. Hjemmesiden har faktisk ligget brak lige siden, men fornylig tog jeg mig sammen og revitaliserede den. Det vil sige, at jeg fjernede alt det gamle og oprettede en helt ny side i WordPress.

WordPress er et gratis genialt og ret enkelt system til oprettelse og vedligeholdelse af hjemmesider.

Meningen med den "nye" hjemmeside er, at jeg her vil vise nogle af de mange fotografier, jeg selv har taget, eller som jeg har skannet. Det kan være familiens gamle fotografier eller andre, som jeg er faldet over.

Desuden er det tanken, at jeg her kan præsentere mine gamle kameraer og/eller andet fotografica. Som medlem af Dansk Fotohistorisk Selskab - og nu også kasserer - er det vel nærmest en pligt.

Undertitlen på hjemmesiden er: "foto & fotografica, egne fotos, gamle apparater og billeder fra en svunden tid".

www.jesperbruus.dk vil jeg også lægge flere fotografier fra vores vandringer i Sydeuropa. Tanken er ikke, at det skal være billeder af Hanne og/eller mig i forskellige situationer eller sammenhænge, men snarere billeder af smukke huse, landskaber blomster eller mennesker.

Eksempelvis har jeg lagt billeder af - synes jeg - smukke facader, som vi stødte på under vores vandring i 2012 her: Facader i Sydfrankrig i efteråret 2012.