mandag den 29. september 2008

Hospital de Orbigo -509 km

Vi har nu bevæget os på Mesetaen i 9-10 dage og er godt trætte af den, selvom den er nem at gå på. Billedet viser Hanne foran en majsmark og langt ude i horisonten de næste bjerge. Vi tror vi i morgen når helt ud af Mesetaen og også når igennem Astorga.

Det har været turen flotteste dag vejrmæssigt med sol og ingen vind. Vi har gået 29 km idag og er altså nu over 500 km og har under 300 km til Santiago. Alt sammen dejligt. At jeg er blevet forkølet og har fået en ny lille vabel, kan ikke ødelægge idyllen på Caminoen.

2 kommentarer:

jmc sagde ...

Kære begge
I skal have lidt nyt herhjemme fra så I har noget at snakke om på jeres flade rute. Godt at vejret er med jer. "Uvejret" plager ellers resten af Europa. Jeg har været igennem sidste uges Politik'erne. Lidt blandet nyt: Bendt Bendtsen er gået af, afløser er Lone Espensen. Så har der været en mordtragedie i Finland - 1o skolebørn skudt af galning. I Kina meget værre; over 50.000 børn forgiftet af opblandet modermælks-erstatning. Og griskheden er jo som bekendt også en del af finanskrisen - fylder avisen dag efter dag. Gigantbanker i Europa er mere end på røven - nationalisering er kommet på 'mode'. Ebh-banken herhjemme drejede nøglen i ugen. Over 50 banker er sat under opsyn. Saxa bank fyrede hver 3. ansat i dag. Jeres gamle kolleger har utvivlsomt travlt. Roskilde bank er opkøbt af Nordea, Arbejdernes landsbank og en mere - sagde de i TV i aften.
Så tag bare en uge ekstra på ruten, det er utvivlsomt mere opmuntrende end nyherne.
kh
jørgen

Anonym sagde ...

Kære Hanne og Jesper

Det er godt nok imponerende - 509 km - Flot, og så er I stadig godt gående.

Jeg læser med stor interesse om jeres spændende tur.

Fortsat god tur og pas på hinanden

Lise