torsdag den 30. august 2012

En dag i Le Puy en Velay



Dagen begyndte med masser af regn. Ligesom om aftenen før. Men hen mod kl. 11 havde det været tørvejr så længe, at vi lånte en paraply i hotellets reception, og begav os ud i byen.
Det er en ganske dejlig by med masser af gamle huse og kirker og klostre. Der er også rigeligt med cafeer, thesaloner og spisesteder.
Vi besøgte katedralen, og fik vores første stempel i pilgrimspasset. Meget flot. Det var katedralen også ;-) Vi besteg ligeledes to af de tre "spidser", der stritter op over byen. På den ene en Notre Dame under restaurering, på den anden et lille kapel med en fantastisk beliggenhed.
Senere på dagen blev vejret faktisk helt fint med en del sol, men der driver dog stadig en del sorte skyer over himlen. Vi krydser fingre for vores første vandring i morgen.
29.-30.8.2012. Hotel Bristol i Le Puy-en-Velay. Fint hotel med ok værelse. Vi boede her to nætter og spiste middag i hotellets restaurant en gang. (245,58€ inkl, morgenmad og middagen).

1 kommentar:

Sakurako sagde ...

billedet med spiret - det er lige før man ser Merlin eller ridderne af det runde bord komme ridende forbi. og hvad betyder så Le Puy en Velay - en pige i velour?

ha ha - god tur.