tirsdag den 23. september 2008

Fromista - 360 km

Efter vores dejlige hviledag i Castrojeriz er vi i dag gaaet 26 km hen over Mesetaen til Fromista, hvor der er en fantastisk romansk kirke fra 1066. Jesper staar foran den. Pladsen er ved at blive restaureret. Kirken er inden i den enkleste vi hidtil har set, men meget smuk.

Det gaar bedre med mine vabler efter hvile og gaffatape oeh Compeed ;-) Saa alt i alt er vi godt gaaende.

Det har vaeret flot vejr i dag med sol og blaest. Det er varmt i solen, men koldt i skyggen. Da vi startede vandringen i morges kl 7.30 var det stadig moerkt. Foerst kl. 8 var det lyst. Solen faar foerst rigtig magt ved 10-tiden.

Det er stadig en fornoejelse at laese jeres kommentarer til turen, ogsaa naar det er krydret med nyheder om baade dette (fodbold) og hint (finans). Vi kan jo kun laese kommentarer, naar vi har faaet interenet adgang, og det er en knap resource her paa vejen. De fleste steder putter man en 1-euro i, og saa faar man 20 minutter til at klare det hele. Men da der ofte sidder en raekke og venter paa at komme til, saa kan man kun sjaeldent (1. gang i dag) tillade sig ekstra 20 minutter paa nettet. Vi tjekker jo ogsaa mails paa vore hotmail-adresser, men der er kun lidet der.

1 kommentar:

jan sagde ...

Kan det ikke fikses med gaffatape har man ikke brugt nok!

Jan