søndag den 28. september 2008

La Virgen del Camino - 480 km

Endnu en flot solskinsdag og en helt utrolig katedral. Idag er vi gået igennem Leon, hvor der var fest og ballade og gratis vin og udklædte folk i lange baner. På en måde var det en dårlig pilgrimsdag, fordi vi ikke havde kirken og gaderne for os selv. På den anden side var det ret sjovt og festligt. Katedralen var umådelig flot og helt forskellig fra de øvrige vi har set på vejen. Denne var langt lettere og lysende med de utallige glasmosaikker. En god oplevelse, men hvor har store byer kedsommelige forstæder, både når man går ind og når man går ud igen. Det var lige før vi savnede Mesetaen.

2 kommentarer:

jmc sagde ...

Kære begge
Jeg har lige læst jeres sidste uges blog - luksuriøst, men noget 'fladt' - vejen og jeres maver. Tillykke. Vi havde en uge med sommer, sol hver dag og 18-20 grader. Vandreture i BJERGENE på Mols op til 20 km. Uden for mobiltlf rækkevidde; og det er kke en molbohistorie! Rigtig god uge. Og indbringende gavemæssigt bl.a. kajakurdstyr, så nu skal jeg ikke låne mere.
kh
Jørgen

olsen sagde ...

Hej splint(er)
I får da problemer med garderoben, nå I kommer hjem - men det har det hjemlige landbrug heldigvis løsninger på. Vi husker Leon som en fin by (kørte hurtigt gennem forstæderne). Jeg er imponeret over, at I ikke går døde (fysisk eller mentalt) - farten går nærmest op. Skal hilse fra Helle, der var meget glad for indlægget om de personlige relationer mellem pilgrimmene - hun går ikke så meget op i støv, vabler og km.

Her skinner solen lidt endnu. Lene Espersen blev kåret til fordame hos de konservative i weekenden, Jens Rohde er (uforvarende?) kommet til at undsige Irak-krigens begrundelser og der er hidsig diskussion om, hvem der gav sig mest i forlig om indvandringspolitikken mellem regeringen og DF. Og så fik vi medalje ved VM i landevejscykling. Drengene holder jer nok orienteret om FCKs store sejre mellem de vestsjællandske roemarker.
Olsen