lørdag den 20. september 2008

Tardajos - 303 km

Så har passeret den fantastiske katedral i Burgos. Den var overdådig - et overflødighedshorn af barok og hvad ved jeg. Utrolig rig og også smuk: træskærerarbejder som vi aldrig har set det før, malerier og skulpturer - alt var der. Vi kan ikke både vandre og være turister, så vi er fortsat på Caminoen og rammer imorgen mesetaen.

3 kommentarer:

jan sagde ...

Hej Hanne og Jesper! Hyggeligt at høre fra jer 'live' via telefonen. Var væggelusene virkelig så stort et problem. Det kan umuligt ha' været værre end i Vestergade;-) Håber at de begyndende vabler ikke udvikler sig.
Jan

Sakurako sagde ...

Det er synd, at I ikke har tid til at lege turister. Sikke et billede af en kirke, som må ha' været et syn for guder, når man i 1500 tallet har været pilgrim på vej til Santiago de Compostela. Ja - samme tøj har I ikke, men det lyder som om I oplever det samme, som en pilgrim nu gjorde - med væggelus og sang. Men Kirken - håber I har taget en masse billeder af den.

mette sagde ...

Hej Hanne og Jesper.
Tusind tak for "verdens beste boller" hos Kasper, der blev kun levnet en enkelt. Havde en rigtig hyggelig eftermiddag.
Politiken har en artikel om væggelus i dag søndag, meget aktuelt, husk at ryste tøjet godt så I ikke tager dem med på jeres videre færd, de kan godt lide at rejse.
Mette