fredag den 30. august 2013

Pont du Fier til Chanaz i alt 78 km

Dagens vandring var fuldstændig flade 18 km langs Rhone. På en måde meget varieret og på en anden måde lidt triviel. Stien gik det meste af vejen tæt på floden, men uden man rigtig kunne se den for den meget tætte og frodige bevoksning. Der var fantastisk mange blomster langs stien. De fleste nogen vi kender af navn, som sommerfuglebusken, andre som vi kender uden navn og atter andre helt ukendte. Men smukt var det.

Men turen var også lidt kedelig, fordi vi kun få steder kunne se ud oven floden. Til gengæld var dagen vandring så ganske let.

Slutpunktet på dagens etape viste sig at være en meget, meget sød lille by, Chanaz, der ligger ved en kanal, der forbinder en stor sø Lac du Bourget med Rhone. Byen er ganske lille, meget charmerende og meget overrendt om dagen. Klokken 19 blev her helt stille og kun en ekstremt dyr restaurant og en mere beskeden er åben.

Vi spiste på den beskedne, hvilket vi nok ikke skulle have gjort, for magen til kedelig mad skal man gå meget lang efter. Det var formentlig lokalt, men trist og smagløst.

Vores værelse er modsætning maden rigtig dejlig og sødt, for nu ikke at sige ganske lækkert. Udsigten - som ses på billedet - er heller ikke ringe.

3 kommentarer:

Sakurako sagde ...

Selvom man skal passe på pengene,så skal man altid spise godt. Håber i kunne købe lidt andet frugt eller noget,blå det ikke blev et for tarveligt måltid.

Jeg har som jer, påbegyndt nogle strabadser, er begyndt at løbe. Lange ture i weekenden og korte ture tre gange om ugen. Sikke en masse Michelin dæk man får på maven til at begynde med. Vanvittigt hårdt, men dejligt forfriskende for krop og sjæl.
Og man sætter derefter stor pris på mad og hovedet virker bedre. Er det ikke også sådan for jer? Gode gå ture, frisk luft og en friskere krop?

Sakurako sagde ...

Ps
Selvfølgelig skulle alt udstyr være i orden inden jeg begyndte at løbe, så nye sko, nyt tøj og bukser, i skrivende lyserød og grå.

Firserne sagde ...

Das Bett war gut, das Essen nicht.
Wie mach ich daraus ein Gedicht?
Doch lasst uns sehn, wie's morgen geht!
Ich geh ins Bett, es ist schon spät.
Sleep well
in your Bettgestell!

(ein müder Verseschmied)