lørdag den 24. august 2013

Så er vi ved at være klare til at tage afsted

Så er vi ved at have pakket de to små rygsække med vores grej til turen. Det er ikke meget nyt vi har anskaffet denne gang, men vi har dog købt et par ting:

1) Nye indersokker. For de gamle Falke-sokker holder ikke ret længe. Nu har vi så købt indersokker af et andet mærke og prøver dem. Indersokkerne er utroligt vigtige for at ens fødder har det godt på vandringen, så man undgår vabler.

2) Nye "håndklæder". Selvom vi altid prøver at indlogere os på et Chambres d'Hotes eller hotel, hvor der altid findes håndklæder, så kan man jo komme ud for at skulle overnatte på et auberge eller albergo, hvor man ikke automatisk får udleveret håndklæder. Derfor har vi altid slæbt nogle såkaldte letvægtshåndklæder med os, men de er ikke særlig lette og de tørrer af H til. I år har vi købt 2 lyseblå mikrofiber gulvklude i Brugsen til (i alt) 30,- kr. De er hver på 50 x 60 cm, vejer 86 gram og tørrer glimrende!

3) Vi har i år også købt en lille smule ost og lidt pølse til vores frokost de første vandringsdage. Vi regner jo med at kunne købe frisk brød (baguette) hver dag i Frankrig. Vi lærte sidste år, at vi faktisk altid kunne finde et brødudsalg: man kan ikke tage brødet fra franskmanden! Tænk bare på da man forsøgte sidste gang i 1789!

Men ellers er pakningen som tidligere: ca. 6 kg. (ekskl. vand) for Hanne og ca. 9 kg. (ekskl. vand) for Jesper.

Vi glæder os til at komme afsted.

Det er på mandag tidligt om morgenen vi flyver med SAS til Geneve.

Ingen kommentarer: