lørdag den 19. december 2020

En kort status på året 2020

Man kan ikke sige andet end at året 2020 har været et besynderligt og anderledes år for os og faktisk alle andre på denne jordklode.  

Mens det har været utroligt hårdt for dem, der har været ramt af Covid-19 sygdomsmæssigt og/eller økonomisk, så er Hanne og jeg - i hvert fald foreløbig - sluppet helskindet gennem året. Den største forandring for os har været fraværet af rejser og vandringer i udlandet. Det må nok siges at være nådigt sluppet i forhold til mange andre.

Vi håber selvfølgelig på at året 2021 vil blive noget bedre for alle og at de forventede vaccinationer får livet til at vende tilbage til noget, der ligner det gamle, men forhåbentlig uden at tage de dårlige ting med ;-)

MEN man kan nu godt blive lidt bekymret over den seneste udvikling i smittetallene og de deraf afledte indlæggelses- og dødstal.

I de to nedenstående grafer, linket fra Our World in Data har jeg valgt (igen) at vise tallene for COVID-19 udviklingen for Danmark og de fem lande Frankrig, Grækenland, Japan, Norge og Sverige. Det er de lande vi har rejst mest i og håber - engang - at kunne komme tilbage til.

Jeg har - her den 3. januar 2021 - opdateret graferne med USA, United Kingdom og Holland.





Ingen kommentarer: