onsdag den 8. oktober 2008

Arzua - 755 km

Saa er vi efterhaanden ved at naerme os Santiago: ifoelge vores kort er der 41 km igen, men ifoelge de flotte kilometersten er der kun 35 km til Santiago. Vi regner med at komme til selve Santiago paa fredag den 10. oktober (Amandas foedselsdag), idet vi deler den sidste stump vej op i to.

Vi HAR taenkt os at blive nogle dage i Santiago. Hvorlaenge bestemmer vejret, flyafgangene og Cap Finisterre, men vi er nok hjemme i Danmark midt i naeste uge. (Det vil vi selvfoelgelig skrive naermere om senere).

Der bliver ikke noget billede fra Arzua. Dels er vi vel ved at loebe toer for ideer, dels er her ikke specielt spaendende - for nu at sige det mildt.

Selve vandreturen i dag paa de 30 km var fin, selvom den startede med truende sorte skyer. der kom dog ikke regn idag, og her sidst paa dagen skinner solen faktisk.

Paa halvvejen i dag smagte vi en helt saerlig specialitet: "Polpo" i en by, der hedder Melide. Polpo er blaeksprutte, som koges og serveres klippet i smaastykker overhaeldt med olie, salt og paprika(?). Hanne var ikke vild med det, men det kunne da spises. Dertil fik vi en grumset hvidvin, som ogsaa er en lokal specialitet. Den var god. Og til allersidst en orujo (hjemmelavet likoer).

1 kommentar:

Sakurako sagde ...

Den sømand han Melide langt mere polpo end godt, godt, hik.
det lyder ellers som en god ret. man bliver jo helt sulten af at læse det, og sikke en appetit I må ha' haft på denne vandringstur. hvor er det synd I ikke har kunnet slæbe rundt på en kæmpe rygsæk, som Oblix gør, når han tager Spanien rundt i et af deres mange eventyr. Det må også være rart at kunne se en slutning på det hele snart.