mandag den 1. oktober 2012

Lichos/Aroue til Ostabat-Asme i alt 711 km.

Næstsidste vandringsdag blev en fin tur gennem det smukke baskiske landskab vi nu er nået ind i. Vejret har i dag været et fint vandrevejr med skyer hele formiddagen og sol her sidst på eftemiddagen.
De 25 km gik gennem et meget smukt og MEGET bakket landskab. Vi kan godt mærke vi er nær ved Pyrenæerne. Det er vel ikke længere bakker, men snarere små bjerge (forbjergene til Pyrenæerne).
I morgen er det sidste vandringsdag, og vi glæder os virkelig til at nå frem til vores mål: St. Jean-Pied-de-Port, som vi jo begyndte vores første Camino vandring i, i september 2008.
Vi har nu vandret i 32 dage uden ophold, og selvom det har været utrolig dejligt, så har det også trukket tænder ud. Vi ER eller føler os noget brugte, så vi glæder os virkelig til i morgen, hvor vi kun har 21,5 km tilbage. Hver km vi tilbagelægger i morgen vil vi glæde os over.
Vi kommer som tidligere skrevet hjem sent torsdag aften med fly fra Paris-Orly, så tirdag overnatter vi i St. Jean-PdP og onsdag i Bayonne.
Der kommer ingen billeder med lige nu, da der ikke er internet p.t. Jeg håber at kunne lægge nogle op senere.
01.10.2012 Gîte d'ètape-Chambres d'hôtes Ferme Gaineko-Etxea. Igen et gîte, der også har værelser. Vi fik vores eget værelse med bad og toilet, og kunne sidde i solen uden for værelset og varme os efter badet. Middagen blev - som sædvanligt på et gîte - indtaget i fællesskab ved et langt bord. Værten underholdt med baskiske sange. Det var utrolig hyggeligt og fornøjeligt. Dejlig og rigelig mad og vin.82€ for halvpension. Desuden købte jeg en "béret" til 18€ og vi købte også to "Pique Nique" til i alt 12€.

Ingen kommentarer: