fredag den 5. september 2014

Montpeyroux til Saint Jean de la Blaquiere i alt161 km



Dagens højdepunkt for Hanne ses på billedet ovenfor: et KARBAD efter en fin og smuk vandring uden de alt for store anstrengelser. Vi gik kun 14 km i dag, fordi vi heldigvis havde delt turen fra Saint Guilhem le Desert til Saint Jean de la Blaquiere i to dele.
Dagen begyndte ellers med sorte skyer og fem syv regndråber, men det klarede heldigvis op, så eftermiddagen blev fuldt så varm som den plejer. 
Badekaret var på et lidt mærkeligt chambres d'hotes, som har en flot hjemmeside, men som ikke var helt så flot i virkeligheden. Vi tror, der ligger en skilsmisse eller en anden hændelse efter skabelsen af hjemmesiden.
Aftenen før var vi gået fra vores chambre d'hotes til Montpeyrouxs andet spisested. Vi havde drukket cola på det første da vi var nået frem om eftermiddagen.
Og det var som at komme fra McDonalds til Noma. Det viste sig at være en helt vidunderlig restaurant, hvor vi fik turens hidtil bedste (og dyreste) måltid. Og der til en herlig rødvin fra Montpeyroux - altså den by vi var i! Se hvor flotte druerne er på  billedet.

Ingen kommentarer: