lørdag den 4. oktober 2008

O Cebreiro - 635 km

Her sidder Jesper i Galicien ved en af de foerste kilometersten, der for hver 500 meter viser afstanden til Santiago. Paa denne, som staar i O Cebreiro (vores maal idag), er der angivet 151 km til Santiago. Saa nu er maalet i syne.

Vi har gaaet rigtig flot i dag - synes vi selv - 27,5 km og op fra 480 moh til 1300 moh. (meter over havet) paa under 6 timer. Vi ved godt, at dette ikke er et racerloeb, men det betyder nu noget, hvordan turen er gaaet og hvordan foedderne har haft det. Og vi faar ogsaa set en hel masse undervejs: fugle, (sang- og rovfugle), floder, blomster, traer, marker, geder, hoens og faar. I dag var vi ved at blive loebet overende af en flok koer med en enorm tyr midt i flokken.

O Cebreiro er toppen paa den sidste af de tre bjergkaeder, vi har skullet forcere paa Caminoen, saa fra nu af kan det kun blive lettere og - forhaabentlig - varmere.

Endnu en gang tak for kommentarerne. De glaeder os virkelig meget. Saa bliv endelig ved!

1 kommentar:

jmc sagde ...

Kære
Tak for jeres daglige beretninger - interessante, og man føler næsten at man er med på turen. Og, dyb respekt for jeres formåen.
Nyt herfra? Ikke det store, ud over elendigheder - finanskrise, konkurser topper, priserne stiger, forbruget faldende.Og TV!: "Vild med dans" ugens bestseller - fru Fogh er med på de bonede gulve. Dygtig spin. Bedre nyt:
Obama fører, også i flere traditionelle republikanske stater. Hanne-Vibeke er på vej med ny roman; allerede dømt bestseller.
kh
jørgen