tirsdag den 7. oktober 2008

Palas de Rei - 725 km

Jeg skulle vist ikke have skrevet noget om vores mange, mange regnfrie dage igaar, for idag har vi virkelig faaet regn, saa det baskede.

Da vi vaagnede i morges silede det ned, og selvom vi udsatte afgangen en times tid eller halvanden, maatte vi tage ponchoerne paa og give os ud i den oesende poesende regn. Det gik dog faktisk bedre end forventet, isaer fordi regnen saa smaat stilnede af efter et par timer eller tre. Vi fandt ud af at haandtere ponchoerne, saa det vaerste blev, at vores stoevler er pladder vaade. Selv her kl. 19.30. Vi haaber de er nogenlunde toerre til i morgen.

Men saa har vi altsaa ogsaa proevet det med! Vi har hoert rygter om, at vejret skulle blive bedre de naeste dage, saa vi klarer det nok.

Paa trods af regnen har vi ogsaa i dag kunnet nyde at vandre igennem et dejligt landsskab. Maaske daempede regnen lugten fra de mange koer og stalde.

I maa undskylde vi viser saa mange billeder af en af os foran en kirkedoer, men det er saa besvaerligt at fotografere med mobiltelefonen, at vi altid goer det, naar vi er naaet frem, og saa er der ikke saa mange motiver at vaelge imellem. Byerne er ikke alle lige spaende uden for den aller aeldste bydel, hvor kirkerne ligger.

Tak for kommentarerne!

3 kommentarer:

Sakurako sagde ...

Forleden Tempelridder borg - nu Kongens palads (Palas de Rei) - nu mangler i bare dragen og prinsessen eller et helt Monty Python hold til at drive gæk med jer langs vejen. Men der ER nu noget flot ved kirkeporte. De er forskellige og historiske og æstetisk flottere end to druknede sokker - øh, rygsække.

jmc sagde ...

Kære begge
Jeg skrev en kommentar, men den kom tilsyneladende ikke igennem. Så jeg prøver igen. Ifølge GPS skulle i have 13 timer og 28 minuter at gå til Santiago de Compostela - til jeres orientering.
Vi hører ikke meget om de andre 115.000 pilgrimme. Har I overhalet alle? Eller har de alle besat et apotek for at købe de sidste compeed? Eller stinker de lige så meget som de køer og stalde I passerer!?
Herfra - ikke meget nyt. Aviserne er fyldt med finanskrisen og gårsdagens børschok.
Glæder mig til morgensdagens beretning.
Kh
Jørgen

olsen sagde ...

Kære begge
En gammel tonser er fortsat imponeret. Går I også bare igennem Santiago?

Herhjemme går det godt - finanskrisen kradser, børskurserne rasler ned, men det har ikke påvirket det virkelige liv så meget endnu. Vejret er flot, bare ikke i Jylland. Fogh holdt åbningstale i går - han er noget trængt, også i meningsmålingerne. Obama fører efterhånden pænt stort i USA.

Fortsat god tur fra Olsen