torsdag den 2. oktober 2008

Ponferrada - 582 km

Dette er IKKE et halvdaarligt billde fra Disneyland, men Hanne foran en fantastisk tempelherreborg i Ponferrada.

Efter den lange og haarde dag igaar har vi kun vandret 17 km idag, men nyder tilgengaeld istedet Ponferrada lidt mere, fordi vi kom tidligere end vi plejer.

I nat boede vi i et helt fantastisk dejligt lille sted i El Acebo hos en - for en gangs skyld - engelsktalende spanier, som serverede den dejligste vegetarmenu man kan taenke sig. Alt var fra hans egen have undtagen vinen. I morges fik vi smoothies og pebermynte te, samt en speciel slags "marmelade" (vistnok lavet paa kvan?) til det ristede broed. Det var en rigtig god oplevelse og start paa dagen.

Vi har endelig i dag fundet en internetcafe (uden kaffe), saa vi har nydt alle kommentarerne fra den seneste ugestid med nyheder sladder og andet godt. Det er virkelig dejligt, vi labber det i os, og ser frem til mere.

3 kommentarer:

jmc sagde ...

Kære begge
Gammelt sladder er sendt tidligere. I dag: Den internationale finanskrise fylder stadigt medierne. Der boom i sundhedsforsikringer. AaB tabte 3-0 til Mancherster united. Det var dagens kedelige nyheder - det mest opmuntrende er at kajakklubben indbyder til keglespil i november - og så er der mad.
kh
jørgen

Kasper sagde ...

At Aab tabte til Man U er vel ikke en dårlig nyhed?

;-)

jan sagde ...

omRart at høre i har det godt. Og hvor er det flot i er kommet så langt. :D
Vi glæder os til i kommer hjem.
Held og lykke med resten af turen.
kh. Amanda