mandag den 6. oktober 2008

Portomarin - 701 km

Saadan kan man se ud efter 35 km til fods gennem de smukkeste galiciske landskaber. Her er ganske pragtfuldt. Groent, groent og atter groent! Kloge folk siger landskabet ligner det irske.

Vi har nu rundet de 700 km. Det er vi lidt stolte af, og vi er nu ogsaa mindre end 100 km fra Santiago. En anden god nyhed er, at det er blevet varmere efter kulden i bjergene. Det er ogsaa ret fantastisk, at vi her paa vores 30. vandredag faktisk stadig kun har haft én rigtig regnvejsdag.

Endnu en gang tak til vores kommentatorer! Det glaeder og varmer.

2 kommentarer:

Sakurako sagde ...

tempelherre borg og æsler - kan det blive mere historisk? I har vel også set nonner og munke vandre forbi, men i moderne kutter og med god mad i bagagen. Det mangler jo bare at I får set Don Quixote og Sancho Pancha ride forbi til angreb på nogle møller. Sikke en historisk vandring I er ude på - alle de vine og mad-typer I får smagt. man håber næsten at I har fået jer en ny bog med opskrifter og eventyr.
Irrerne har vist nok også haft en del med Spanien at gøre - netop for at bekæmpe Englænderne i tidernes morgen engang.
Og herhjemme er vi blevet lovet fuld beskyttelse af opsparede penge i banken, og ikke kun de første 375.000 kr.
Hils Hemmingway på vejen (nåh nej -han var sikkert ikke lige på den rute).

jmc sagde ...

Kære begge
godt gået! hvis I tager 3000 km mere har I taget Tour de france. I har jo tiden til det, så hvorfor ikke!?
Andre er også stolte i dag. En dansker sprang i faldskærm over Mount Everest - lidt koldere end hos jer: minus 60 grader. Island er knap så stolte, deres statsminister luftede i dag, at Island (måske) går konkurs/bankerot. Og aktionærerne i Danske Bank blegnede i dag; aktiefald på 15-16%. Fogh og co. har stillet bankgaranti på 35 mia kr, så han er nok også stolt! Men ellers er alt vel, og vi havde lokalt i Danmark i går nat minus o,6 grader, så nu kan vi snart løbe på skøjter på fjorden.
vh
jørgen