søndag den 31. august 2014

Lunel-Viel til Montpellier i alt 95 km



To billeder fra samme dag med samme telefon.
Det første troede vi, var der sidste vi så til TGV-byggeriet, men ak oh ve senere på dagen blev vi vist hen til en lukket afspærring med alt muligt om forbudt at gå videre, som vi så blev nødt til at ignorere! Det var lidt surt! Men vi var heldige og fandt stien igen lidt senere.
Det andet byggeri er nok både lidt ældre og lidt kønnere end det først viste. Det ligger i Montpellier lige ud for det hotel vi ret sent på dagen endelig fandt. Et dejligt hotel faktisk "Hotel des Arceaux".
Det er svært at sige hvor langt vi har gået i dag, men vi helt udslidte! Ifølge guidebøgerne har vi gået 23 km, ifølge Hannes skridttæller har vi gået 24 km eller 35127 skridt, mens min super GPS-telefon viste 28 km. Faktum er at varmen tager hårdt på os, så de 23-28 km føles ulidelige.
Vi har vraltet igennem Montpellier og byen virker ret stor og spændende, men det ER hårdt at komme til en stor flot og livlig by efter et par og tyve kilometers vandring i op mod 30 graders varme.
Alt i alt har det været en rigtig fin men meget hård dag.

2 kommentarer:

schaila sagde ...

Man klagte Ach, man klagte Weh,
doch dann war man in Montpellier.
Es war wie hier beim Ironmann,
zerschunden kommt man schließlich an.
Nun, Morpheus hält sie mit Erbarmen
bis morgen früh in seinen Armen.

Kitajaur sagde ...

Hej der nede.
Lyder som en hård tur i år, tönkte på at når det er så varmt kan årsagen til Hannes vabel väre at det blev for varmt i stövlen og sokken så lavede en fold under tåen. Det har jeg prövet en gang, nu har jeg geel köle såler i stövlerne.
Godt at i når frem som planlagt, men svärt med alle de måle instrumenter i har med, når de viser forskelligt. Her endnu en skön höst dag med 0° i nat og nu klar sol. Skulle nå op på 22° i dag. Kram fra os. Helle