lørdag den 30. august 2014

Saint Gilles til Mas des Abeilles - igen igen

Forhåbentlig går det bedre med denne blogning end i går aftes, hvor der bare gik kuk i det. Og det var enormt ærgerligt for mit indlæg var både langt, velskrevet og morsomt. Ak, ja sådan er det jo.
Fredagens vandring var rigtig god, men endte noget tumbet.
I modsætning til vores første vandretur var denne utroligt varieret. Der var stadig ret fladt, men der simpelthen så mange forskellige afgrøder. Der var enorme vinmarker med store tunge druer, æbleplantager, nektariner, peberfrugtmarker, salat marker, auberginer, kiwi. De eneste afgrøder vi ikke så var kartofler og gulerødder!
Der er ikke mange husdyr man ser undervejs, men området ekselerer i hvide heste.
Det var naturligvis varmt - meget varmt faktisk - men det var til at holde ud fordi der var lidt vind og skyer.
Så alt i alt en rigtig god og dejlig vandring.
Men så, da vi troede vi var ved at være fremme ved hotellet, så nåede vi til en omlægning af vandreruten på grund af noget vejarbejde. Det viste sig senere at være på grund af etablering af en ny TGV linie til Barcelona!
Det betød, at vi havde svært ved at finde hotellet. Vi spurgte så om vej, men fattede ikke en fis af anvisningerne og vi gik og gik. Til sidst spurgte vi en ung franskmand om vej og han fandt så ud af for os at hotellet lå et helt andet sted end angivet i guidebogen! Han var derpå så skide sød, at han kørte os de fire fem kilometer til hotellet. Hotellet var på en måde ok, men alligevel dødsygt og kedeligt.
Jeg er ret tosset på Miam Miam Dodo bogen, der nu to gange har vist helt forkert.

1 kommentar:

Kasper sagde ...

I det mindste oplever I da de lokale :-)

Jeg er ikke rigtig til at kommentere på blogs, men tænkte at jeg lige måtte vise at jeg skam med glæde følger jeres skriverier.