lørdag den 13. september 2014

La Salvatat sur Agout til Angles i alt 322 km


Af en eller anden grund glemte jeg i går, at fortælle at vi vandrede flere kilometer langs bredden af en lang kunstig sø, Lac de Lauzas. Det var dejligt at se noget andet end skov.
Skov har vi til gengæld set til overflod i dag! Vi har gået næsten 20 kilometer med træer, træer og træer. Op og ned, op og ned, op og ned i gennem skove, hvor træerne er så høje, at man ikke kan se "ud". Det var ensformigt på en anstrengende måde, for det blev bare ved.
Vi har i gennem de seneste dage set rigtig megen skov og rigtig mange træer. Der har været fint med den skygge træerne gav, men som Hanne sagde det en gang i dag, "så står oplevelserne ikke rigtig mål med anstrengelserne".
Dagens lidt kedsommelige vandring sluttede i Angles, en lille by, der virkede en du mere kedelig end dagens vandring. Men heldigvis blev vi hentet af en dame med et chambre d'hotes et stykke derfra.
Det havde været urimeligt svært at finde et sted at sove, hvor vi var sikre på eget værelse (og helst også eget bad og toilet), men sidst fandt vi "Le Reclot", som er et fint og rent sted med en sød, men noget speciel værtinde.
Stedet ligger langt ude i skoven. Så langt ude, at den franske modstandsbevægelse havde et lokalt hovedkvarter her i ejendommen. Der sidder en mindeplade på huset.
Desværre er der ikke noget fungerende Wi-Fi herude.

2 kommentarer:

schaila sagde ...

Im Walde fern, da steht ein Haus,
dort schliefen H. und J. sich aus.
Doch Jespers Rede ist nicht hell:
die Wirtin sei recht "speziell".
Sprich Jesper, was ist mit der Dame?
Was ist dort los? Wie ist ihr Name?
Was treibt sie dort? Ich muss das wissen.
Sonst schlaf ich nicht auf meinem Kissen.

Sakurako sagde ...

Allo, allo, dis is Nighthawk, come in, over! Ja undskyld, godtnok var det i Belgien, men en modstands hq ude i en skov, ...sikke et eventyr, og sikkert med en underlig landlady, som altid spiser løgsuppe? Hihi, man kan jo ikke lade være med at se eventyr, der hvor I går.