torsdag den 18. september 2014

Saint-Felix-Lauragais til Port Lauragais i alt 438 km


Billedet ligner det fra i går, hvilket ikke er så mærkeligt, da vi i dag fortsatte langs samme lille kanal/flod som vi fulgte i går.
Vi har gået 24 km stort set på stier som disse gennem hele dagen. Dejligt let og ubesværet vandring uden de store udfordringer, men med forskellige udsyn på landskabet udenfor den mærkelige verden omkring la Rigole, som floden/kanalen hedder.
Ud på eftermiddagen nåede vi endelig ned til Canal du Midi, hvor vi har fundet et beskedent hotel.
De næste to dage agter vi så at følge kanalen ind til Toulouse. Altså et stop til inden storbyens biler og larm. Vandringerne de seneste to dage har været fantastisk stille. Ingen biler, ganske få cyklister, et par joggere, mange fugle, et enkelt egern og et par vandrere som os.
Faktisk har vi nogenlunde tal på, hvor mange vandrere vi har mødt siden Arles for snart fire uger siden. Vi har mødt (og talt med) 23 vandringsmænd og -kvinder. Det er alt!
Vi slap også for regnvejr i dag, men for tredje dag i træk har det blæst af H til. Mærkeligt med en susende i trætoppene, der lyder som en efterårsstorm, og så have mellem 24 og 27 graders varme.

2 kommentarer:

schaila sagde ...

Grade Wege durch den Wald,
in Toulouse da sind sie bald,
ab und zu ein Jogger
(und dann auch zwei Blogger),
ab und zu mal ein Cyklist
(und kein einziger Nudist) -
wie auf dem Akacievej,
und der Wind der bläst dabei.

Sakurako sagde ...

Meget mørkere billede, men spændende alligevel, og man kan næsten høre den susen i træerne I taler om. Det må også ha føltes anderledes efter regn om natten. Hørte I fugle eller så I dyr i dag?