lørdag den 6. september 2014

Saint Jean de la Blaquiere til Lodeve i alt 182 km



En god, men også lidt spøjs dag med 15 km på 5 timer og 300 m op og 300 m ned. Ikke som forrige dage, hvor det var godt 400 meter op og ned.
Vandreturen var fin med flotte udsigter og med meget varierede skovstrækninger. Megen skygge på turen.
Det spøjse kommer ind med det sted vi overnatter. Det er et helt fantastisk par , Beatrice og Didier, der har huset, men efter at have taget imod os, er de kørt til Montpellier for at feste i nat, så vi har deres helt utrolige hus med pool osv for os selv!
De har lavet en fire retters menu til os med vin naturligvis, og en lille appetizer. Vi har så selv skullet varme forret og hovedret og trække vinen op. Men ellers var alt klart.
Fotoet viser den store stue ud mod haven og poolen, som Jesper for en gangs skyld var i: luften var 31, vandet var 27 og pigen var 69.
Det er et fantastisk hjem de har. Han læser tegneserier om en hals. Der er masser af dem i reolerne. Der er masser af rejselekture og Jo Næsbø ligger fremme. Parret er virkelig søde og måske tager vi os sammen og spørger, hvad de lever af, for de kører Audi, og huset må have kostet en formue og de siger de rejser i Sydamerika et par måneder hvert år.
Når man bor på chambre d'hotes, så oplever man virkelig andet end når man bor på hotel.

1 kommentar:

Sakurako sagde ...

Tegneserier? Var der nogle man ikke kendte, var de alle franske/belgiske? Og ja, hvad lever de af,? Kan man få nogle tip, så vi andre også kan blive rige og leve lidt bedre infremtiden?