søndag den 21. juni 2020

Første lange vandring i Danmark

Jeg har nu skrevet på denne blog hvert år siden 2008, hvor vi gik Camino'en fra St. Jean Pied de Port til Finisterre, men det er første gang, jeg skal til at skrive om en tur i Danmark. Det bliver både lidt mærkeligt og samtidig lidt sjovt. Håber jeg ;-)

Det er jo ikke en særlig lang tur vi skal på. Hverken i antal dage eller i kilometer: 3 vandredage og godt 69 km i alt, men det er alligevel lidt pudsigt, at vi næsten pakker ligeså meget i rygsækkene til tre dage som til to måneder.

Vi skal jo - selvom vejrudsigten ser superfin ud - have vores regntøj med, vi skal have lidt skiftetøj med, lidt varmt tøj, hvis nu det skulle blive køligt om aftenen eller om morgenen. Vi skal have vores fire flasker med vand. (Det skulle jo blive rigtig varmt). Og vores iPads og telefoner kan vi absolut heller ikke undvære. Kamera og kikkert får vi helt klart brug for og lidt pænere tøj til badehotellerne er også nødvendigt. Så vores pakliste er bare en lidt reduceret udgave af dén, vi brugte til Shikoku 88 i 2018.

Vi har brugt eftermiddagen i dag til at pakke og vi glæder os, som om vi skulle langt, langt væk til noget helt eksotisk! Hvilket det jo faktisk også er. For hvornår har vi prøvet at bo i Nordsjælland på kro i Hundested og på badehotel i Vejby og Gilleleje? Nyt og spændende for os.

Det er også næsten nye transportmidler, der venter os i morgen. For på grund af Covid-19 er det mere end tre måneder siden vi har kørt med den offentlige transport. I morgen skal vi med bus 600S fra Roskilde til Gørløse og derfra med lokaltoget 920R til Hundested. Også det glæder vi os til og vi har mundbind parat, hvis vi synes, det er klogt at bruge på turen. Vi har naturligvis også håndsprit med.

Som sædvanligt på vores vandreture vil jeg prøve at skrive hver dag på bloggen.

2 kommentarer:

Jytte sagde ...

Sommer i Danmark
Til fods, er ikke Japan
Men en haiku værd

Her hjemme har vi
Mange slags smukke træer
Men ingen bonsai.

Jeg håber I får nogle gode dage.
Knus
Jytte C

schaila sagde ...

Af sted, af sted
fra Hundested.
Men hvad er bedst?
Mod øst? Mod vest?
Hvem ved, hvem ved...
Mod vest er ingen veje.
Så altså... Liseleje!
Et tempel, nej det er der ikke.
men lidt at spise og at drikke.