mandag den 2. september 2013

Cote Envers til St-Ondras i alt 135,7 km

I går boede vi - som det turde fremgå af gårsdagens blog, udgivet idag - på et pragtfuldt fredeligt sted. Så fredeligt, at der ikke var nogetsomhelst internet og dataforbindelsen på telefonen fungerede ikke. Men i aften har vi både fået en dejlig middag og et fint internet. Så fint, at vi til vores store glæde kunne se, at FCK ikke længere ligger under stregen.
På billedet ses, hvor fine vi kan se ud, når vi har badet og sovet lidt inden omklædningen til middagen.
Middagen idag kunne ikke måle sig med gårsdagens, men var dog både god og rigelig. Egentlig bare en salat, men en "Lyon salat". Vi måtte begge levne så rigelig var den. Der var bl.a. varm chevre ost på små ristede brødstykker, æg, bacon, tomater, grøn salat, oliven, rød salat. Vi måtte sige nej tak til ostebordet, men spiste frugttærten med is.
Nå, måske lidt meget om maden, men det er vigtigt med mad og drikke, når man vandrer op og ned, som vi jo gør for tiden.
Dagens vandring førte os igen igennem et varieret landskab med masser af grønt og blomster og fugle og små byer og endnu mindre landsbyer. Det er en virkelig dejlig oplevelse at se Frankrig på denne måde.
Vi er lidt spændte på vejret de næste dage, for der loves op til 31 grader lidt senere på ugen.

Ingen kommentarer: