fredag den 6. september 2013

La Cote Saint-Andre til Revel-Tourdan i alt 195,2 km

Vi stod op klokken halvsyv for at kunne komme tidligt afsted på grund af den forventede forfærdelige varme. Det var en god beslutning for vi kom rigtig langt og godt afsted på de to timer mellem klokken 8 og 10.
Så selvom det blev en meget, meget varm dag, blev det ikke en forfærdelig varm dag. Vi var fremme ved vores auberge l'Escapade allerede ved halv tretiden.
Undervejs mødte vi vores 16. pilgrim - en meget hyggelig og sød australier. 16 pilgrimme på 10 dage er ikke mange! Og det er nu meget hyggeligt at man mødes og nikker goddag og på gensyn og måske snakker lidt.
På vores tur sidste år havde vi megen glæde af at snakke med og ibland at følges med andre vandrere. Det har vi savnet i år.
Vi bor mere primitivt end tidligere på denne tur, men værten er rigtig sød og har lavet et glimrende middagsmåltid til os.
Der mangler noget internet her - ligesom det kniber med toiletpapiret - så måske kommer dette indlæg først afsted i morgen. Jeg kan heller ikke få telefonens dataforbindelse til at virke!

1 kommentar:

Sakurako sagde ...

Hi hi, Jesus på den ene side og vejslkilte på den anden, og man kan skrive hvad som helst på de gule skilte. ROM på dem alle med forskellige kilometertal, eller internet ..den vej, mobiltelefon, den anden vej, pilgrimme den tredje vej og på den fjerde..... Vælg selv. Jeg grinede da jeg så der. Bare den ene ikke har : Jesus, lige her! Nøjnhvor kan man fantasere når man ser et så åbent billede.