mandag den 2. september 2013

Yenne til Cote Envers i alt 113,8 km

En flot og relativ hård vandringsdag med opstigning på 600 meter og nedstigning på 400 meter. Vi gik fra Yenne i 230 moh opover Mount Tournier passet i 851 moh til Cote Envers i ca 350 moh.
Perfekt vejr og for Hanne endte dagen bare med noget af det bedste: et karbad. Badet findes i et lille vidunderligt chambre d'hotes, hvor vi skal bo i nat.
På billedet ses huset. Vi har det hele for os selv i nat.
Her til aften har vi fået en superb middag med en lækker frisk tomatsalat med lidt parmaskinke og en dejlig dressing, en hovedret med en dejlig kylling med en helt skøn courgettesblanding til, så en platte med fire lokale oste, hvor især den lokale gorgonzola-agtige grønne var formidabel. Endelig en lækker pæretærte. Lidt rødvin gled der også ned.
Det er muligt vi har brændt en del kalorier af i dag, men vi har så sandelig også fået fyldt depoterne op igen.
Det er bare helt igennem dejligt at vandre i Frankrig: landskabet, blomsterne, folk, vejret, maden og vinen. Det kan kun anbefales.

1 kommentar:

mette sagde ...

Hej med jer.
Sig mig engang lå stille i går og er det i så fald fordi I ellers kommer for tidlig i mål!
Vi var i Tivoli i lørdags fra kl. 11 til 19 med hele Flemmings familie, der kom jeg til at tænke på at det nok havde været mere afslappende at vandre 20 km op og ned i Frankrig. Pjat, det var rigtig hyggeligt. I dag er vejret lidt efterårsagtigt her med regn og blæst men sommeren skulle vende tilbage om en dags tid eller to.
Forsat rigtig god tur.
Mette