lørdag den 17. september 2016

Chateaumeillant til La Châtre - i alt 236 km

Vores lille værelse på La Goutte Noire havde et loftsvindue og regnen har stort set trommet på det hele natten og morgenen med. Vejrudsigten siger regn og regn og regn og vi siger stop for denne gang ;-(

Som jeg skrev i går, så er det et fint landskab at vandre i, men i længden lidt kedeligt. At vandre videre i det, mens det regner vil være virkelig surt og vi tager jo disse ture for at havde det sjovt - ikke for at have det surt eller lide.

Vi tog derfor en taxa til den by vi ellers skulle have gået til - La Châtre - og har så bestilt tog- og fly-billetter til på mandag. Efter planen skulle vi lande i Kastrup sent mandag aften.

Nu, hvor vi har noget mere tid og ork til turisme, viser det sig, at La Châtre er en dejlig lille by med stort lørdagsmarked, museer mm.

Det viste sig tilfældigvis, at der var en lille udstilling på et lokalt museum lige i nærheden af vores hotel med den franske fotograf Robert Doisneau. Det var en meget sød og fin udstilling med temaet "en fotograf på museum", hvor Doisneau havde fotograferet en lang række besøgende på Louvre, der beså Mona Lisa. Desværre ingen som helst oplysninger om kamera, objektiv eller film.

De to fotos her viser vores hotel i morges og Hanne på marked i La Châtre.

Vi fik i øvrigt en super charolais tatarbøf til frokost :-)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Nå, har I virkelig sagt nu stop
I, der jo aldrig giver op.
Når regnen siler uafbrudt,
er vandrelysten helt kaput,
og vi forstår, I siger: Slut !
God hjemmetur ønsker K. og W.,
vi ses snart ved en god kop te.