søndag den 19. april 2009

Almaden de la Plata - 72 km

Den tredje vandringsdag blev lang, men god. Først 15 km langs en ret fredelig landevej, så 15 km gennem et pragtfuldt naturområde. Ud over et væld af blomster og mere eller mindre kendte træer, som feks. kork ege, så vi masser af forskellige fugle. Bl.a. en flok på 12 gribbe. Vi så også 2 rådyr. Det var lidt hårdt fordi der var mange bakker og stigninger, men vejret ser ud til at være skiftet til det bedre. På vejudsigten igår var der ingen regn de næste dage. Der er flere pilgrimme på ruten end vi havde ventet, og de fleste er nogle seje sataner enten med adskillige Caminoer eller har gået fra Holland til Santiago. Men ALLE er utroligt søde spaniere som pilgrimme. Det er en virkelig fornøjelse.
Internettet er det lidt svært at finde adgang til, så vi kan kun gætte på alle jeres kommentarer på bloggen ;-)

2 kommentarer:

olsen sagde ...

Kære Hanne og Jesper
I fredags, da i vadede gennem de kedelige kvarterer i Sevilla underviste jeg tre unge donnaer fra byen i energiplanlægning. Da jeg spurgte til varmeplanlægningen i Sevilla, så de ud som om, jeg var lettere tosset. I går var vi i Sverige med Elsemarie og spiste pilgrimsmuslinger, medens vi tænkte på jer. Fortsat god tur - vi er ikke så bekymrede som sidst.
Ole Jess

jmc sagde ...

Kære begge
I har gribbe - endog mange, vi har blot måger, men de har godt nok et flot svæv og glinser flot i solen. I har blomster, men det har vi godt nok også - og alle farver. I har rådyr og pilgrimme; vi har en tyv, der stjal min morgenkåbe i vaskekælderen. I har ikke internet, men det har vi - og kan nyde det flotte billede af Hanne, dagens skønhed.
De næste dage får i fred og ro fra mig - er i Jylland; ikke gående.
vh
Jørgen