onsdag den 22. april 2009

Fuente de Cantos - 132 km

Endu en fin tur gennem hoejt flot solskin i det spanske bondeland. Foerst gennem det helt vidunderlige landskab med traer, blomstrende buske, levende dyr (grise - sorte - geder, faar, kvaeg) og flotte lange, lange stengaerder.

Men pludselig naaede vi det sidste stengaerde og landskabet forandredes totalt: nu kom der kaempestore ploejemarker og absolut ingen traer. Landskabet ligner nu et ganske almindeligt landbrugsland med enorme kedelige slettelignende marker. Nogle med korn andre lige nyploejede.

Men vi har jo ogsaa bevaeget os 22 km idag, saa landskabet maa naturligvis aendres som vi kommer frem.

Vi er naaet til en lille soed by, Fuente de Cantos, som er enormt indviklet at gaa rundt i, men vi har fundet et dejligt hotel og altsaa ogsaa nu et internetsted.

Det gaar stadig rigtig godt med baade foedder og ben. Vi har indtil nu ikke haft problemer med det, og som det turde fremgaa, saa er vejret ogsaa bare blevet perfekt. Vi haaber baade vejret og benene holder ;-)

1 kommentar:

jmc sagde ...

Kære begge
Jeres seneste landskab ligner nyhederne fra Danmark og omegn. Kedelige og slettelignende! Men så er det godt, at vi har Anni og Erik, som I jo kender? Kendisparret - "goes til Hollyword", hende med det kollosale forparti og læber så store som en torskemund, og Erik der blev milliardær på (vist nok) IT. Det viser sig, at de havde et 'bijob' - bordeller i det ganske land. Så nu må de skifte luksusvillaen ud og "goes to jail". Uden dem, ingen avissalg i denne uge. Lidt nyt fra andedammen skal i dog også have: Finansforbundet har lavet ny undersøgelse (jeg har ikke været blandet ind i det). Bekymringen for fremtiden vokser kraftigt, og bekymrer nu hver fjerde, siger Kent. Som du husker, Jesper, er der stadigt god plads til udvikling før vi når 90'erne niveau. FTF har spurgt om stress; 43 % af BUPL'erne stresser. Det er spændende, hvornår tallet rammer de 100% eller mere! Formand Connie fra Sygeplejerskerne stopper i utide - hun vil nå noget mere inden eferlønnen, men ved endnu ikke hvad. Og så har endnu en kommission barslet - denne gang forebyggelses-. "Nyheden" er her - tobak, spiritur, fedme og inaktivitet skal have et gok i nødden. Surprise! Hvor længe har de kloge folk mon været om at udtænke så store tanker. Forhåbentligt ikke længe, for så er 'pengene' jo givet ganske dårligt ud. Der er nu 925 millioner underernærede personer i verden, så måske ville det være en idé at tænke i kvorteordninger også på forebyggelsesområdet. Så bizarre er de dog ikke - men det ville jo have været en 'nyhed'!
Solen skinner stadigt dagligt, og weekenden ser ud til 20 grader med sol. Måske skulle det nydes?
Men nyd fortsat jeres tur. I har jo lidt vej endnu - og mange nye historier til os i Norden, som sulter efter nyheder.
kh
Jørgen
PS. dagens HTML-kode er 'kedom' - ganske sigende og ramt plet ift 'nyhederne'