fredag den 17. april 2009

Guillena - 23 km.

Så er vi på vej igen og er nået til første stop på vej mod Salamanca. Lige så skønt, der var i Sevilla lige så grimt var der på vej ud af byen. Senere blev det dog langt bedre med grønne snorlige kartoffelmarker og masser af blomster i grøftekanterne. På vej her til den noget skæve by Guillena besøgte vi et romersk sted Italica. Flot og meget smukt beliggende med et stort amfiteater. Vi slap for rigtig regn, men havde dog dryp. Ligenu er det blæsende og overskyet, og det hotel vi bor på er ret frygteligt. Vi glæder os til at komme videre i morgen. Nu skal vi lige finde et sted at spise aftensmad inden vi går til ro.

2 kommentarer:

jmc sagde ...

Kære begge
Ved tasterne igen.
Her stråler solen fortsat, temperaturen faldet lidt, og melding om mulig let nattefrost i Jylland i nat. Men ellers står det godt nok på forår. Grønt skær på træerne, og hjemtur fra arbejdet uden cykellygter. Herligt.
Jeres ture må have indflydelse på dansk økonomi. Sidst startede finanskrisen; nu stiger aktierne - ordet boom var endog fremme i omtalen.
Den nye Rasmussen valgte en start med at sige ingenting - nyt. Nåede I at høre det inden I drog afsted? Men ellers gik I ikke glip af noget.
Lotte, jeres gamle kollega, har derimod rørt på sig. Hun skifter job til leder af arbejdsmiljø-afdelingen i Glostrup kommune. I søger strabasserne og oplevelserne i kartoffelrækkerne. Lotte søger udfordringen - og hvad gør jeg!? De ved forøvrigt endnu ikke om der kommer en afløser.
Det var vist nok det vigtigste i dag fra de nordlige breddegrader?
kh
Jørgen

kitajaur sagde ...

Hej
Men I fik jo ikke den regn i regnede med efter udsigterne.
Det må väre rart at gå mellem kartoffelmarkerne. Her i Sverige kan vi köbe spanske nye kartofler. Bjarne er lige kommet fra Norge med en hel spand af saltede sildefileter. Så det havde väret rart med nye kartofler til rigitge friske fede norske sild. Ellers har vi lige nu minus 8, men flot solskin. Alle er ude og löbe på ski eller köre på snescooter, så vi har lige haft besög af polisen med snescootere og helicopter der landede på vores heliport ved stationshuset. Der skal nu väre politikontrol i hele Kåbdalis og omegn hele lördagen så vi holder os indendöre.
Ellers er alt fred og ro i den nordligste del af Sverige.
Fortsat god tur!
Kärlige hilsner
Helle, Nelly & Bjarne