tirsdag den 21. april 2009

Monesterio - 110 km

Saa har vi naaet baade de 100 km og at finde et sted med internet, og hvor ellers end paa det offentlige bibliotek i byen Monesterio.

Det har vaeret rigtig dejligt at laese alle kommentarerne, som har hobet sig op. Det er bare saa dejligt, at vide at der er nogen der foelger os paa vores faerd. Det bliver lidt svaert at svare jer alle, saa bare én stor tak herfra os.

Ellers har det igen idag vaeret en super dejlig vandringsdag med hoej sol, lidt vind og paene temperaturer. Vi er naaet fra Andalusien ind i Extremadura, og skal vandre her den naeste tid.

Byen her er lige én for Olsen (og ligesindede). De har specialiceret sig i de sorte grise: hvert andet hus i gaden saelger skinker og poelser og alt muligt godt fra grisene, saa ogsaa for os staar den i aften paa gris. Vi glaeder os, for man bliver sulten af at vandre.

Turen ligner paa mange maader Camino Franches, men er ogsaa meget anderledes. De pilgrimme vi moedte den foerste aften i Guillena moeder vi igen, hver enenste aften. Det er svaert hyggeligt. Vi nyder isaer et fransk/spansk par med to smaa hunde. De er rigtig soede - altsaa manden og konen. Den mindste hund har gennemfoert Caminoen 4 gange! Meget af turen dog i en pose paa maven af konen, mens hun ryger sine utallige smoeger.

Ingen kommentarer: