fredag den 6. september 2013

Revel-Tourdan til Clonas RN7 i alt 223,5 km

Igen idag tidligt oppe og afsted klokken 8, fordi vi forventede en varm vandringsdag. I følge vores vært havde temperaturen i området i går været oppe på 34 grader! Det havde også været godt varmt.
Dagens vandring var relativt lang og faktisk lidt kedelig. Meget af turen gik gennem skov - hvilket er dejligt, fordi det er køligere - men idag var skoven ikke spændende. Vi så som vanligt mange fugle og også et enkelt rådyr, men det var ikke nok.
Stierne var også lidt mærkelige i dag, da underlaget næsten hele vejen bestod af runde, rullende sten, som er enormt anstrengende for ens fødder at gå på.
Et sted med tilsvarende rullesten, så vi iøvrigt en inskription, "les pierres qui danse". Det er et lidt mere poetisk udtryk for de elendige sten på stierne.
Vi er nu nået ned i det flade land lige inden vi i morgen skal krydse Rhone og så bevæge os op i de høje bjerge på vej mod Le Puy-en-Velay. Selvom jeg ved det bliver hårdt, så glæder jeg mig faktisk til at komme til at vandre i et andet landsskab end det vi har bevæget os i de seneste dage.

Selvom det har været en hård dag, ser Hanne stadig dejlig ud!

1 kommentar:

schaila sagde ...

Mais oui, d'accord! Was soll man sagen?
An schönen und an trüben Tagen,
auf Wanderung und auch zuhaus
sieht Hanne immer blendend aus.
Die rolling stones hingegen stören
beim Wandern (und beim Musikhören)
sie stören euch beim frommen Gehen.
Wir freuen uns aufs Wiedersehen.
Sankt Ib mög grünes Moos euch legen
unter den Fuß auf allen Wegen.

(Firserne)