tirsdag den 3. september 2013

St-Ondras til Le Grand-Lemps i alt 159,1 km

Efter nu at have vandret godt 160 km over otte dage lykkedes det os endelig idag at se Mont Blanc. På telefonfotoet ses en svag afskygning af det enorme og flotte bjerg.
Det var en dejlig oplevelse pludselig ved vende sig om at se bjerget.
Dagen bød ellers på en relativ lang vandring - 23 km - i god varme og med en kraftig stigning og tilsvarende nedstigning allersidst på etappen.
Vi gik igennem smukke landskaber, men dagens højdepunkt (!) var nu synet af Mont Blanc.
Vi bor ligesom de seneste dage på et chambre d'hotes, men denne gang 9 km fra vandringsruten, idet der faktisk ikke er overnatningsmuligheder i Le Grand-Lemps og vi derfor måtte vælge et sted, hvor de ville samle os op og levere os igen.
Vi har igen fået et dejligt værelse med en pragtfuld dobbeltseng. Det har der stort set været alle de steder, vi har sovet, selv på Hotel Moderne.
Vi er allerede nu her knapt klokken 21, fordi vi er ret flade efter dagens vandring. Som tidligere bilder vi os ind det er på grund af varmen.

En stor, stor tak til først og fremmest den tyske poet, Wolfgang, men også til jer andre kommentatorer for jeres kommentarer! Vi glæder os hver dag til se, om nogen har skrevet og hvad de har skrevet.

1 kommentar:

Sakurako sagde ...

Skønt at have gode senge at sove i, ellers måtte det vel blive ulideligt at komme videre, hvis ryggen var blevet ødelagt.

Mont Blanc i det fjerne, det må være et skønt syn at se rigtigt.!