mandag den 11. september 2017

L'Isle de Noë til Monlezun i alt 142 km

Hanne havde det meget bedre i morges efter en ordentlig gang paracetamol suppleret med nogle magiske bitte små sugepiller ved navn Arnica. Alle franskmændene og vores engelske værtinde, Edna, svor Arnica bare var det bedste ved ondt i kroppen. Jeg har slået Arnica op på Google. Det er noget fra en blomst, der hedder "guldblomme".

Måske fik Hanne det bare bedre ved at sove og slappe af, selvom det sidste bestemt ikke var nemt under de mildt sagt ikke særlig hygiejniske forhold. Men Edna var fantastisk sød og hjælpsom. 

Nå, men ellers startede dagen med regn, selvom vi prøvede at benægte det og først tog vores regnbukser på, da det var begyndt at regne. Som det ses er jeg nu fuldt sikkerhedsmæssig korrekt signalfarve udrustet.



Og måske lidt surt udseende over vejret.

Vi beholdt de smukke bukser på hele dagen, selvom det skiftede meget mellem regn, lidt sol, vindstød og byger. Jakkerne havde vi af og på i en uendelighed, fordi vi blev for varme med dem på op ad bakke og blev våde, når regnen kom uden dem osv. osv.

Igen i dag bugtede vandringsruter sig op og ned og igennem små skove og større skove, langs marker, igennem hulveje, forbi små landsbyer, store kirker (aflåste) og enkelte store andefarme med tusindevis af ænder. Meget varieret og meget smukt. Men også sindssygt meget mudder på støvlerne og under dem!

På vejen så vi også for første gang gule nøgen jomfruer:



Dette foto er ligesom de fleste andre på bloggen taget med telefonen, fordi mit dejlige Fuji X-T20 er lagt ned i rygsækken på grund af regnen. 

2 kommentarer:

schaila sagde ...

Ach, Jesper, hast du Visionen, siehst nackte Junfern frisch sich regen?
Doch sieht man auf dem Foto dann nur gelbe Blumen auf den Wegen.

Hvor godt at du har det bedre, Hanne!
Ja, Arnika kender vi som probat middel fra Luxembourg

Ciao
K og W

mette sagde ...

Fantastisk fancy outfit. Er det obligatoriske pilgrimsfarver (med tryk på grim) eller er I blevet uvenner med jeres farvekonsulent :-) ikke så underligt at Hanne følte sig utilpas. Dejligt at du er bedre nu Hanne.