torsdag den 21. marts 2024

Nara dag 3 med snefnug

Der kom ikke sne i går, som vejrudsigten havde truet med, men det er stadig rigtig dumt koldt med en bidende vind og midt på dagen i dag var der snefnug i luften. Ikke så mange at det kan ses på billedet, hvor jeg står og skutter mig mens snefnuggene falder omkring mig.


På grund af kulden fik jeg ikke taget mange billeder med mit medbragte Widelux panoramakamera, selvom jeg lige havde købt film hos Mayumi’s fars ven. Vennen er en ældre kamera reparatør, der har sin butik/værksted lige om hjørnet fra hvor vi bor.

Mayumi’s far havde i øvrigt taget vores gave (stereobilleder og stereoskop) med hen til vennen. Så gaven synes at være virkelig værdsat.  Vennen virkede også til at synes om både billeder og Fangels stereoskop, selvom jeg jo ikke forstod deres samtale.

Ellers er dagen gået med sightseeing i Nara. Det er en særdeles hyggelig og dejlig by med vanvittig mange små caféer restauranter og butikker gemt i de små stræder og gader. Bare det ikke havde været så koldt.

5 kommentarer:

schaila sagde ...

Teceremoni
Et nobelt selskab mødes
her på rød velour

Anonym sagde ...

Vinter i Nara
Snefnug på kolde kinder
Varme i hjertet

KhJytte

Anonym sagde ...

Gaven er så fin
Men åh hvad er det monstro
Billed poesi

Kh Jytte

Anonym sagde ...

Jeg efterlod en kommentar; uden held. Du kender mine kompetencer! Prøver igen. Skulle det ikke være forår i Japan lige nu? Har I et kort, der bedre viser turen, hvor I går. Fortsat god tur
vh
Jørgen

Amanda sagde ...

Det ligner slet ikke forårsvejr. I må lune jer på te og masser af ramen :)

Kh Amanda