torsdag den 28. marts 2024

Tokaido dag 5: Hviledag I Hiratsuka og ny plan

Stor, stor tak for de mange gode råd og kommentarer til vores problemer med mit bentøj.

Vi har holdt en rigtig hviledag her i Hiratsuka og jeg har nu taget fem af mine tolv piller. Jeg har ikke længere smerter ved akillessenen, men når jeg går, halter jeg en del, fordi min venstre læg ligesom er for stram og for kort. Og så er den øm, når jeg bruger den, men slet ikke så slemt som igår.

Vi har foretaget to små ture udenfor det lille hotel med det pudsige navn “ miss morgan”. En ved frokosttid for at købe lidt i 7-eleven, samt købe noget støttebind og Aloe Vera og en her til aften for at få lidt mad og se lidt andet end værelset. Begge ture forløb med halten, som jeg ikke kan undertrykke. 

Vi fik et støttebind jeg ikke tror på og noget salve - desværre ikke Aloe Vera - som Hanne tror på:


Ja, det kniber lidt med gode fotos fra dagen ;)

Nå, men vi har nu booked et hotel kun 7,5 km herfra for to nætter. Vi går nu ikke dertil, men tager toget en stor del af vejen.

Hotellet hedder Oiso Prince Hotel og ser meget flot ud på fotografierne og de to nætter er relativt dyre, så vi håber på, at det er et godt sted at restituere sig. Det er altid virkeligs svært at finde hoteller i weekenderne i Japan, hvilket betyder høje priser, men vi håber der også følger noget kvalitet med.

Vi følger jo stadig den gamle Tokaido vej, selvom det nu er blevet på en ikke helt vandrende måde. Efter Hiratsuka - som vi er i nu - følger Oiso, så Odawara og derpå Hakone!

Hakone er den eneste rigtig store “forhindring” på Tokaidoen med en stigning på 800 meter og har været en ret stor bekymring med hensyn til vandringen. Men Hakone skulle også være noget ganske ekstraordinært.

Vi har derfor - efter stor inspiration fra Niels Teglbjærg Clausens blog - besluttet os for følgende:

Vi tager efter Oiso hotellet toget til Odawara og overnatter der i to nætter fra søndag til tirsdag og bruger så hele mandagen på “ Hakone Golden Course”, som bekrevet på Niels’ blog.

Hvordan verden og ben-situationen ser ud til den tid vil vise sig og så må vi handle derud fra.

3 kommentarer:

schaila sagde ...

Ved fyrretræet
en kort rast og et bid brød
i træets skygge

Anonym sagde ...

Kære begge
Jeg spurgte Sara, min dygtige datter, til råds. Hvis det er tendinitis så har hun ikke yderlige råd end de, der er kommet fra jeres venner - udover, at du skal holde foden i ro!
Lad os håbe, at de to følgende dage med færre anstrengelser vil have god effekt.
kh
Jørgen

Jesper sagde ...

Kære alle

Tak for de mange kommentarer og gode råd.

Vi prøver i fællesskab at følge de fleste og bedste af dem. Selvom det allerbedste - at holde sig helt i ro - nok er det allersværeste at overholde.

Kh Jesper