fredag den 5. april 2024

Hiroshima

Efter vores noget beskedne morgenmad på værelset (yoghurt, te og en sandwich) pakkede vi vores to rygsække og forlod det udmærkede hotel “Framboise”, som jo er hindbær bare på fransk. Hotel-ejeren har dog nok troet framboise betyder kirsebær, for hotellets wi-fi hed “stay sakura”.

Vi skulle med Shinkansen kl 12:02, så vi gik forbi det store tempel To-ji på vej til stationen. Her var der også masser af mennesker, der så på blomstrende kirsebærtræer.


Det virkede som om det både var turister og lokale, der var vilde med at bruge deres mobiltelefoner på at fotografere de blomstrende træer.

De var nu også flotte, så her er min søde kæreste ved et af træerne.


Turen med Shinkansen tog mindre end to timer og var ret kedelig for at sige det mildt. Jeg havde fået vinduespladsen, så jeg kunne følge med i landskabet, når det susede forbi, men jeg har aldrig oplevet så mange og så lange tunneller på en jernbane strækning som her. 

Der var mange flotte blomstrende kirsebærtræer i Odawara og flere i Kyoto, men lige nu er det Hiroshimas træer, der tager prisen.

Efter at have indkvarteret os på vores hotel, gik vi hen til Hiroshima Peace Memorial Park. Det var lidt før solen gik ned, men der var masser af mennesker, der beundrede og fotograferede kirsebærtræerne i parken.


Det var mærkeligt at se og fotografere “Atomic Bomb Dome” bag de blomstrende kirsebærtræer.


Det var også mærkeligt at stille sig i kø for at få et godt foto til bloggen af Domen, bag den evige ild.


Parken var rigtig smuk i det svindende lys og det var for os begge en fin oplevelse. Vi tager på besøg på Hiroshima Peace Memorila museet en af de næste dage. Vi har booket hotel her i Hiroshima i fire nætter.



3 kommentarer:

schaila sagde ...

Navnet Hiroshima
ligner nok Hiroshige
Men hvilket afstand

schaila sagde ...

hvilken

Anonym sagde ...

Sikke nogle søde billeder og sikke en flot kæreste kh A