torsdag den 30. april 2009

Caceres - stadig 301 km

En maerkelig morgen at vaagne op til: INGEN vandring i dag.

Det blev en noget rask beslutning i gaar aftes. Da vi saa flypriserne og hvor anderledes de nu var i forhold til tidligere, og da vi enten skulle have nogle meget, meget lange vandringsdage eller mange korte vandringsdage, var der ikke saa meget andet at goere. Vi kunne simpelthen ikke faa det til at haenge sammen, hvis vi ikke foerst skulle vaere hjemme igen midt i maj. OG vi har jo en rejse til Kreta den 30. maj !

Saa nu er vi pludselig blevet turister med to dage i Caseres. Som er en fantastisk by, men hvor det er ret svaert at finde en internetadgang. Det er dog lykkedes paa det offentlige bibliotek.

Vi har nu fundet togtider til Madrid i morgen. Der er 4 timers koeretid! Vi finder saa en overnatning der, og skal saa med flyet paa loerdag.

Vi havde planlagt at rejse hjem midt i eller i slutningen af naeste uge, saa at vi tager hjem paa loerdag er egentlig kun 4 dage foer planlagt, men paa en eller anden maade foeles det alligevel underligt. Maaske fordi vi traf beslutningen saa hurtigt.

Vi har naaet at gaa 300 km af de 500 til Salamanca. Det er faktisk efter planen og det har vaeret pragtfuldt, men det har vaeret langt mere besvaerligt at faa tilpasset vandringsdagene til overnatningsmulighederne end vi havde forventet.

Blandt andet viste det sig, at Casa Rural ofte kun er et par eller tre vaerelser, som ret hurtigt bliver optaget, og saa er man henvist til sovesalene paa refugioerne, hvis der er plads der, for de er OGSAA meget smaa.

2 kommentarer:

Kasper sagde ...

Jamen - det var da hygsomt, at man så kan komme til fødselsdag med sin far :-)

Glæder mig til vi ses,
K

jmc sagde ...

Kære Begge
Overraskende, men glædeligt. Så bliver der måske tid til en tur på fjorden inden Kreta kalder. Velkommen hjem, hvis I først læser der ved hjemkomst.
kh
Jørgen