søndag den 26. april 2009

Merida - 222 km

Saa kom vi endelig paa den "rigtige" maade til Merida. Vi tog en taxi i morges tilbage til Torremegia og er saa paa 4 timer gaaet de 16 km til Merida. Saa er DEN paa plads. Ikke noget med snyd her.

Tak for haerfuglebeskrivelsen, Joergen, det er den vi ser og hoerer. Vi haaber du har kunnet klippe/klistre ellers maa du da have faaet skrivekrampe.

Vi har nu en hel eftermiddag og aften til at udforske Merida, som er helt utrolig praeget af romerske "efterladenskaber": teater, amfiteater, huse, broer osv.osv. Det glaeder vi os til.

Vi sender et billede fra byen senere.

1 kommentar:

kitajaur sagde ...

Hej I glade vandringsM/K. Bjarne er nu snart fremme ved huset i Roskilde. Alt er frem til nu gået fint.Han er kört fra +14 til + 20 grader. Her er let regn og +6 grader. Jernbanen er nu helt fri for sne og jeg skla begynde at grave sommer terassen frem.Har i år fået et plastikdrivhus, håber på et par tomater.
Jeg har lagt märke til at stemningen i Jeres beskrivelser er meget mere positive i år - hvilket gläder os meget. Om det skyldes en korter tur i år eller den friske luft i fik i Lapland - skal väre usagt - men det gläser os meget at humöret er i top. Vi venter med längsel og gläde til Jeres näste besög.
I cafeén er der dödt - håber på bedre tider.
Knus og kram
Lapperne