torsdag den 23. april 2009

Zafra - 157 km

Her er et billede af Jesper (lidt lys idet) paa Plaza Grande i Zafra. Zafra er en by med 15.000 indbyggere og ganske charmerende. Smaa snaevre gader og straeder med hvidmalede huse. Meget, meget soed lille by. Vi er ret glade for den.

Ikke mindst fordi vi har faaet et dejligt hotelvaerelse naesten helt nyt med dejlig balkon og laekkert bad til naesten ingen penge. Vi traengte lidt til et bad efter 25 km i (maa vi nok indroemme det) nogen varme. Vi vil hellere have varme end kulde, men vi vil stadig have lov til at brokke os over varmen.

Det var en helt flot tur over blomstrene enge og smukke groenne marker, nye vinmarker, oliventraer i lange snorlige raekker og masser af fugle - store som smaa.

Vi har nu i alt gaaet 157 af de godt 500 km vi har sat som maal i denne omgang. Det vil sige, at vi har gaaet knap en tredjedel paa 7 dage. Holder det, saa passer det med at vi er 3 uger undervejs. Vi faar se :-)

Dejligt med lidt kommentar fra vores hovedkommentator. Tak for det!

Andre kommentatorer boer ikke holde sig tilbage.

1 kommentar:

jmc sagde ...

Kære begge
Jeg har en hjemmearbejdsdag - men er knap så flittig, som jeg burde være. Fortsat sol - men absolut ingen nyheder. Man skal helt om i ATS i Politiken for at finde lidt. Fx forklaring på IC-4 togenes forsinkelse - det er endnu ikke lykkes DSB at finde håndbremsen i togene. Leverandøren forsikrer de er der, men kan ikke huske hvor, da det er så længe siden de byggede togene.
Jeg følger lidt med på kortet for at følge jers togt. Der er jo ganske belærende, og jeg får viden om et land som er mig rimeligt ubekendt. Merida synes som om den er en hviledag værd, hvis man har tid hertil. Seværdigheder på UNESCO's verdensarvsliste - men det er Jellingestenene jo også, så hvem ved!
Jeg kiggede også på huse til slag i Zafra - 186.000 euro for et dejligt hus med 10.000 m2 grund. Det burde vel give plads til lidt oliven og vinmark.
Nu vil jeg i stedet trave til kolonien, og se på tingenes tilstand. Nyt hver dag, og aspasges kan høstes om få dage.
Vi 'tales' ved
Jørgen