søndag den 17. september 2017

Hjemme igen!

Lørdag havde vi en fin tur hjem fra Lourdes.

Fredag aften havde vi besøgt foreningen for Santiago-pilgrimme i Lourdes for at få vores stempel, og de var bare så søde og hjælpsomme. Da én af dem - Daniel - hørte vi skulle med fly næste formiddag tilbød han straks, at køre os til lufthavnen. Vi skulle bare mødes ved foreningens lokale (nærmest en butik på Boulevard de la Grotte), så ville han køre os til Lourdes/Tarbes lufthavn.



Og det gjorde han, mens han underholdt os hele vejen på sit franske, som jeg nok kun forstod halvdelen af. Men sød var han.

Jeg tror aldrig, vi har mødt så mange og hjælpsomme mennesker som i år.

Vi har altid mødt stor, stor hjælpsomhed, når vi har vandret. Være det sig på Kreta, i Nepal, i Spanien eller i Frankrig, men aldrig som på denne tur.

Bortset fra, at det har været et lortevejr - når man nu vil vandre - så har det jo ikke været nogen hård tur. Vi har ikke haft problemer med fødderne eller blot antydning af vabler på de 200 km, og selvom vi ind imellem har syntes, at bakkerne var lange og seje, så var det altså kun bakker.

Vejret er også skyld i at vi begge er blevet forkølet, hvilket vi ikke har prøvet før. Måske lige bortset fra én dag i Galicien på vores første Camino, hvor jeg blev syg, men reddet af en vært, der gav os timiansuppe mm. (Se bloggen http://akacie.blogspot.dk/2008/10/ponferrada-582-km.html).

Det mærkelige er, at vi for 10 år siden begyndte vores lange vandringer aldrig rigtig tænkte på vejret. Selvfølgelig kunne det blive regnvejr, men det var nok bare en byge. NU er det som om det bare regner altid, bortset fra august i Sydeuropa, hvor det er smeltende varmt!

Stierne og landskabet vi har gået igennem i år har bare været perfekte. Det kan virkelig anbefales. Smukt og afvekslende og når vejret var bedst med de høje flotte Pyrenæer bjerge foran!





1 kommentar:

Google+ sagde ...

Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
(Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)