tirsdag den 15. oktober 2019

Nara - endnu en fin dag

Vi har haft en fin dag i Nara.

Ligeså godt det er - når man vandrer - hele tiden at møde nyt, lige så godt er det at komme til noget bekendt, og det var virkelig dejligt igen først at spise morgenmad på Café Tanne, hos den smukke japanske ejerinde med det helt uudgrundelige ansigt uden de sædvanlige smil  (men med med hat) og senere så at gense Todaiji templet og dyrene i Nara Park.



Vi spiste en virkelig sjov og inspirerende frokost med Mayumi, Bob og hendes forældre Shunju og Kumiko i et Kushikatsu (串カツ) sted. Maden bestod mest af små stykker grøntsag, der blev dyppet i en dej og friturestegt og vendt i et eller andet, men helt anderledes end tempura. Det smagte fantastisk og det var virkelig “slow fod”. Det bedste var nok flyvefiskerogn på en avokado!


Det var virkelig en god oplevelse. Dels var maden god og vi lærte en hel masse om det japanske køkken. Desuden var det dejligt at opleve en restaurationsform, som vi aldrig på egen hånd ville have turdet rode os ud i. Måske er det noget vi tør kaste os ud i senere på turen i Kyoto eller Tokyo.

Nå, men på grund af lidt for meget øl og senere sake med vores utroligt søde japanske venner bliver der ikke så meget mere blog i dag.

I morgen går turen så videre til Kyoto.

2 kommentarer:

schaila sagde ...

(i Rings atelier 5)

Udflugtsdamperen
Har maleren ikke set
Men nu er den der

(Kh Kirsten og Wolfgang)

Anonym sagde ...

Øl og lidt sake
Svækker skrive iveren
Søvn guden kalder.

Knus Jytte C