onsdag den 30. oktober 2019

Hjemme igen - og endelig på "Dual-Pilgrim"


Tirsdagen og hjemrejsen gik virkelig fint.

Det er en rigtig lang dag, men på en eller anden måde føles det lettere at flyve mod vest end mod øst. Vi var oppe ved 8-tiden japansk tid, svarende til midnat dansk tid, spiste morgenmad i fred og ro og gik så fra hotellet de 5 minutter over til fly-tjekind.

Vi var i Helsinki efter godt 9 timers flyvning og kom så med flyet til Kastrup, hvor vi landede kl. 18:20 dansk tid. Det vil sige, at vi havde være afsted i 14 timer, men stadig rimelig friske. Jan og Kasper var så søde at tage imod os i lufthavnen. Det havde vi ikke ventet, men dejligt!

Derpå metroen til Christianshavn, hvor bilen stod parat efter at Denis og Margit havde passet på den mens vi var væk. Efter et kort visit på Christianshavn var vi så i Roskilde ved 20 tiden. men så havde vi også været oppe i næsten 24 timer.

Inden vi gik i seng tjekkede jeg - for gud ved hvilken gang - om vi dog ikke var kommet på med billede på hjemmesiden med folk, der har gået både Caminoen og Kumano Kodo. Og sandelig - meget passende - så var vi på den sidste af vores rejsedage:



Her er linket til siden:

Hanne og Jesper - Dual Pilgrims

Jeg vender tilbage til det med "Dual Pilgrims" i et senere indlæg.



Ingen kommentarer: