søndag den 13. oktober 2019

Kushimoto - solskin og fuldmåne

Efter tyfonen i går og med TV-billederne af folk, der reddes fra deres oversvømmede huse, har det været absurd dejligt vejr i dag. Solskin fra en blå skyfri himmel, varmt og en fantastisk fuldmåne her til aften.


Ingen problemer heller med toget sydpå fra Shingu her til Kushimoto. Det er næsten som to helt forskellige verdener, bare fordi tyfonen gik i land nord for hvor vi var og ikke her.

Da vi nåede frem til Kushimoto gik vi ud til nogle klippeformationer, der er ret spøjse:


De er også lidt flotte og vi nød at se dem i det gode vejr:


Efter at have fået vores værelser på 10. etage med udsigt ud over Stillehavet gik vi i onsen, og jeg havde den særlige glæde at ligger i det dampende varme vand i en udendørs onsen og kunne se op på adskillige ørne, der fløj lige oppe over os. Fra 10. etage kunne vi også se NED på ørne, der fløj rundt under os. Det har ingen af os prøvet før.

Det er i øvrigt først nu, efter vi er kommet til kysten, vi ser ørne, som vi gjorde på Shikoku. Oppe i bjergene så vi INGEN ørne overhovedet. Måske på grund af den meget tætte skov og trævæksten, der gør det svært at finde bytte og flyve i det hele taget.

Men ellers er dette så vores sidste dag på landet!

Eller rettere, så er den del af vores Japan-tur, der har foregået i bjergene med vandringen fra Koyasan til de tre Kumano Kodo shinto templer, slut. I morgen er det Nara i et par dage og derpå Kyoto og Tokyo resten af tiden her i Japan. Det bliver nok noget af en forandring for os.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Se på ørnene
Mod den klare blå himmel
Solen blænder dig.

Knus Jytte C