mandag den 21. oktober 2019

Skiftedag: Fra Kyoto til Tokyo

Jeg er - for nu at sige det mildt - ikke på mærkerne. Jeg hoster, har ondt i halsen og snotter fortsat, selvom jeg har taget den japanske medicin troligt og spist/drukket misosuppe dertil. Min stemme lyder som den tretåede krages.

Så det har været lidt af en hård dag at skifte fra Kyoto til Tokyo. Det er dog gået upåklageligt. De japanske tog inklusive Shinkansen kører bare til tiden og med de gode trafikinformationer, man kan få på den japanske rejseplan, er det faktisk snildt at finde vej.



Dette er det eneste foto jeg ha fået taget i dag ;-)

Men jeg lige divertere med et foto af Napoleon, taget i går aftes ved Kawa-floden på en lille café/bistro vi fandt tæt på vores hotel. Napoleon er en hejre, der - samen med sin mage - fodres af caféens franske ejer hver dag.



Fremme på hotellet i Tokyo, måtte vi give Kasper ret i, at værelset var ganske småt. Vi syntes værelset i Kyoto var lille, men dette har en seng på størrelse med én af de to senge i værelset i Kyoto. Og ingen uden oms plads.  Til gengæld har dette hotel så en dejlig onsen på 28. etage. Den gik vi selvfølgelig straks i efter ankomsten. Jeg satsede på, at det ville være givende for mit helbred. Og egentlig syntes jeg også jeg fik det lidt bedre, men lige nu, hvor jeg sidder på sengekanten og skriver, har jeg det ikke supergodt.

Vi har faktisk ikke set ret meget til Tokyo, men en lille kort tur ud i byen for af få lidt at spise, virkede ret voldsom i forhold til alt det vi ellers har set i Japan. Men mere om det i morgen, når jeg forhåbentlig har nogle mere friske øjne og lidt mindre snot i hovedet.





2 kommentarer:

schaila sagde ...

(Vinterbilleder 1)

Guldaldersalen
Valse og polonaiser
Lysekronen tændt

(Kh Kirsten og Wolfgang)

Anonym sagde ...

Tænk da nu lige
Napoleon i Japan
Det var som pokker.

Kh Jytte C