søndag den 13. september 2015

Alès - endnu en dag

En lang dag i en lidt kedelig provinsby i et område med niveau 3 vejrvarsel giver ikke meget at skrive hjem om.

Her til aften valgte vi at spise et simpelt måltid på hotellet, hvilket viste sig at være klogt, da det mens vi spiste gav sig til at regne i stride strømme. Nok ikke helt så meget som i går, men.....

Vi har ikke set, hvor meget nedbør, der har været præcist her, men i nabo-departementet Herault fik de 389 mm i går.

Lige nu regner det og det lyner, så man tror det er nytårsaften.

Vejrudsigten siger fint vejr i morgen, men hvordan bliver virkeligheden og vejene? Men vi SKAL videre!

Selvom vi har været en tur rundt i Alès, så har vi brugt en urimelig masse tid på at prøve at løse Napoleon (FreeCell) 26693, som Jørgen har skrevet og fortalt, at han har opgivet at få til at gå op. Det er indtil nu heller ikke lykkedes for os.

2 kommentarer:

Kitajaur sagde ...

Du mente vel 38,9 mm altså 40 cm og ikke 4 meter regn? Ellers håber vi at i bor höjt oppe og har redningsvest på når i fortsätter vandringen. Kram fra et tört nord.

Erik sagde ...

Hej med jer. Det er sandelig blevet en vandretur med udfordringer. Vi er nu glade for at erfare, at I følger med i vejrudsigten og tilpasser jer varslerne, i stedet for at trodse vejrguderne. Vi håber for jer, at vejret de kommende dage bliver som varslet, nemlig tørvejr, så I får nydt det sydfranske landskab og ikke mindst Camarque. Her i DK hører vi stort set ikke om andet end flygtningesituationen. Det er naturligvis en alvorlig situation, men på et tidspunkt bliver man imun og lukker delvis af for nyhedsstrømmen.
Fortsat god vandring!! Hilsner fra Køge