fredag den 18. september 2015

Nimes til St. Gilles i alt 178km

Hvad skal det nytte? Her går man - efter sin gps at dømme - 33 km og brænder over 2.300 kalorier af, og så får man serveret en middag med fire retter og en dejlig rødvin til.

Vi har gået en tur i dag, der skulle have været på 28 km eller mindre ifølge de lærde skrifter, men vi er endt med at have gået 33 km efter min gps og 34 km efter Hannes skridttæller (46.199 skridt). Noget af det skyldes en omlægning af stien på grund af arbejdet med at etablere en ny TGV-linie mellem Lyon og Barcelona, og noget skyldes at vi efter denne omlægning gik lidt fejl.


Det var lidt ærgerligt, for efter at have overstået ca. 5 km vandring ad en rædselsfuld D13 landevej med masser af trafik, har vi gået en fantastisk dejlig tur mellem enorme vinmarker og ligesåstore frugtplantager. Vinmarkerne bugnede stadig af druer, men frugttræerne var totalt rippede for frugt. Da vi sidste år i slutningen af august var igennem området her, var der stadig masser af frugt på træerne.

Vi var noget flade, da vi nåede St. Gilles, men efter middagen med de fire retter og den dejlige rødvin fra de marker vi lige var gået igennem, har vi fået livsviljen og -kraften tilbage.

Vi har nu i princippet gennemført Chemin de Regordane, men den jo unægtelig blevet lidt forandret undervejs på grund af det mærkelige vejr. Faktisk har vi jo kun vandret 8 dage, hvor vi efter planen (med ændringer) skulle have vandret 12 dage. (Det er nok også derfor vi er lidt flade ligenu).

Ingen kommentarer: