torsdag den 17. september 2015

Nîmes ukendt antal km

En fin dag i en dejlig by.

Og min første selfie nogensinde og nok den sidste, når man ser resultatet.

Vi har vandret den gamle del af Nîmes tynd og nydt det i dag. Det er en fin by med utrolig mange spisesteder, cafeer og seværdigheder.

Især er den romerske arena imponerende. Vi er oven i købet så heldige, at der her torsdag til søndag er en "Feria" med masser af telte med mad og drikke og allerede nu masser af mennesker.

Der skal være noget tyrefægtning eller lignende i arenaen, men det har vi nu ikke lyst til at se, selvom det måske ikke er helt så blodigt som i Spanien.

Der er også opstillet en stor musiktribune udenfor arenaen, hvor der åbenbart skal spilles levende musik. Vi er spændt på at høre hvilken slags musik. Det lugter af Dransk rock ;-)

Og vejret er bare blevet så flot efter resterne af den tropiske storm Henri har forføjet sig nordpå med tornadoer og ødelæggelser til følge. Så vi håber på en super aften helt anderledes end andre aftener på vandreturene.

2 kommentarer:

schaila sagde ...

Hej begge to,
jeg kan se, mine kommentarer kommer lidt forsinket. Den fra idag sammen med en forespørgsel fra Kirsten er i jeres blog fra igår. Det er godt at se, at tornadoen ikke har løftet jer op til Mogensens rumstation, men at I står med begge ben fast på moder jord.
Hilsen W.

mette sagde ...

Selfie'er er stærkt overvurderet!