tirsdag den 1. september 2015

Udrejsedagen nærmer sig, og hjemrejsedagen er fastlagt!

Så er vi nået ind i september - og ærlig talt begynder her at lugte lidt af efterår. Det er derfor dejligt at kunne se frem til at skulle til Frankrig på lørdag. Vi glæder os meget og har - om ikke pakket vores grej - så lagt det allermeste frem, vejet og klart.

For en gangs skyld har vi nu også bestilt hjemrejsen. Vandreturen er noget kortere end vanligt (knap 250 km) efterfulgt af - regner vi med - en uges tid i Camarguen. Og da jeg så så, at vi kunne komme fra Paris til København med Norwegian torsdag den 24. september for 630,- kr. I ALT (inklusive et styk bagage til 90 kr.), sprang jeg til og købte billetterne.

Ud over prisen - som jo er absurd lav - så er fidusen med Norwegian, at de flyver fra Paris' Orly-lufthavn, som er den lufthavn Air France bruger til sine indenrigsfly. Det vil sige, at man ikke skal hele Paris igennem for at komme fra det ene fly til det andet, hvis man flyver indenrigs i Frankrig.

Vi har også købt flybilletter fra Montpellier til Paris/Orly med Air France. De kostede det dobbelte af turen Paris-København, men til gengæld kan "seniors" ændre billetten mod et gebyr på 10 € eller afbestille den helt mod et gebyr på 20 €. Det er da en fornuftig ordning.

Vi har endelig bestilt overnatning den første nat i Le-Puy-en-Velay og efter den første dags vandring, så nu glæder vi os bare til at komme afsted.

1 kommentar:

Erik sagde ...

Kære begge. Vi håber, at I er kommet godt af sted og når frem til Le Puy som planlagt. Vejret i DK er jo efterårsagtigt og kun til at rejse fra. Vi ønsker jer en rigtig god tur med masser af godt vejr og gode oplevelser. Mange kærlige hilsner. Hanne og Erik.