lørdag den 19. september 2015

St. Gilles til Mas d'Alivon i alt 194 km

Nu har vi forladt Chemin de Regordane eller Chemin de St. Gilles og er kommet ned i La Camargue.

Vi har nu også forladt de autoriserede franske vandreruter og er helt på egen hånd - eller fod er det vel nærmest.

Vi gik fra vores gode hotel Les Cours i St. Gilles kl. 9 i morges og var fremme på et dejligt hotel, Mas d'Alivon, kl. 13! Vi fik gået de 16 km på fire timer, hvilket er pænt hurtigt med oppakning, men der var absolut ingen stigninger. Her er utrolig fladt.

Desværre gik en del af turen langs en noget befærdet vej. Det er rædselsfuldt! Vi prøvede af to omgange at vandre på de diger, der følger floden "Petite Rhone", men første gang lod vi os skræmme af de skilte, der står ved tilkørslen/adgangen til digerne, og som siger, det er farligt og forbudt at færdes på dem.

Anden gang var trafikken på vejen så forfærdelig, at vi bare gik op på diget, og det var som at komme til en anden stille og fredelig verden. At langs landevejene må være hundredfold mere farligt end på  digerne.

Måske er der så megen trafik lige nu, fordi det er lørdag og vejret er fint, så alle skal til stranden.

I morgen går vi mod Saintes Marie de la Mer og håber at kunne gå på stier reserveret fodgængere og cyklister. Vi håber også at se lidt mere til fuglelivet end de silkehejrer, vi har set i dag.

På det ene billede tjekkker Hanne vores nyvaskede tøj, der nok snart kunne fortjene en ordentlig gang maskinvask. På det andet ses den flade landevej for et øjeblik uden trafik.

Ingen kommentarer: